Esrayy Bugun itibari ile 10 aylık oldu kızım ek gıdaya geceli 4 ay olacak hala hiç bişey yemiyor yumurta sevmez püre sevmez yoğurt sevmez hiç bişey yemiyor yediğini çıkarıyor bıktım artık sıkıldım da napıcam bilmiyorum nasıl sevdiririm bana yardım edin 😩😩😩
Marjinal_Anne2 Esrayy püre tapmayın belki kendi yemek istiyordur , ben sabahları yumurtayı omlet tarzı veriyorum çeşitlendirerek falan
Ygz30 Esrayy Esrayy aynılarını yaşadık ama yumurta hala sevmiyor.Püre hipp alıyorsum seviyordu yoğurtla karıştırırdım yiyordu ama pütürlü yemezdi şükürler olsun ki artık yiyor birden bire oldu eline az ekmek verirdim kemiriyordu öyle öyle alıştı geçici durum yıpratmayın kendinizi
Esrayy Zeyhoo muz ve mandalina seviyor ama püre yapınca bi kaşık yiyor yani küçük bi muzu 5te 1ini yiyor diyeyim
Zeyhoo Esrayy bence meyvelerle ilerle sonrasında içine az az çok belli olmayacak şekilde sebze katmaya başla yada çorba yaparak vermeyi dene simdi sanırım artık katı yiyebiliyordur erişteli yogurtlu çorba yap hosuna gider belki🥰