230820 Anneler dördüncü ay aşısından sonra bebeğinizde ateşlenme oldu mu bebeğimin ateşi düşmüyor hep 38 lerde huzursuzluğu da var ma yemek istemiyor bütün gece Kıvrandı idrar yolu enfeksiyonundan şüpheleniyorum belirtileri nelerdir biliyor musun
muhanne 230820 geçmiş olsun biz de yakında olacağız ben de balayım cevaplara. Ancak aşı 24 saat ateş yapar max 3 gün yapar diye biliyorum. Neden enfeksiyondan şüphelendiniz.
ArasMom_34 230820 biz enfeksiyon atlattık canım ateş bir iniyor bir çıkıyordu sonra kan ve idrar vermiştik bizde 4 gün önce aşı olduk ogün çok huzursuzdu az birseyde ateşi çıkmıştı
Maviinsan 230820 Ben o yuzden her aşı olduktan hemen sonra ateş dusurucü veriyorum ve hic ateslenmedi suan 4 ay 20 günluk.
Asel8 230820 aşı Bi nevi enfeksiyon olduğu için ateş yapıyor zaten calpol verin 1 çay kaşığı rahatlar
230820 Aşıya götürmeden verdim zaten şimdiye kadar hiç olmamaıştı ilk defa oldu gecede verdim birde şimdi vericem bir 36bucuk filan oluyor sonra 37 ara arada 38 e çıkıyor
Asel8 230820 37 ateş sayılmıyor 37.8den sonrasında ateş sayılıyor endişe etmeyin verin calpol üstünü ince tutun 38 de öyle aman aman ateş değil sakin olun ılık nemli bez koyun kolt altlarına rahatlatır bezini açık tutun 10 dakika
ArasMom_34 230820 yok kuzum böyle değildi bizde rota aşısıyla aynı zamana denk gelmişti dahada koyuydu bizimkisi
Hippbebesi Bizde de 4. Ay aşısında ateşlenme oldu 38 i buldu ateşi calpol verip ince giydirdim uyurken kat kat örtmeyin birde nemli bezle kompres yaptım bacaklarına alnına çok iyi geldi 2 günde geçti ateşlenme
230820 Hippbebesi bizimkinde öyle heralde düştü ateşi çok şükür ama hiç birşey yemiyor 30 cc zorla oda
3children1mom 230820 pazartesi de bizim aşımız var 😬 2 kızımda ateş olmamıştı Inşallah bunda da olmaz
[silindi] 230820 bugun olduk 4. Ay asilarimizi. Ates yok biraz huzursuzluk yapti hep kucakta olmak istedi. Uyuyor simdi umarim uykusunda sikinti olmaz