Pozitifanne1 Hanımlar zayıflamak istiyorum ben şunu yaptım çok etkili kesin yap dediğiniz bir şey var mı🙄😖
ipek39ela Pozitifanne1 Aralıklı oruc temiz beslenme, günde 4 lt su, 2 fincan yeşilçay, bol salata yeşillik, kuru meyve Kuruyemiş, sıfır paketli gıda, sıfır ekmek, makarna, pilav vee yağ yakıcı tüm vücut egzersiz 💣
Deletedmom44 Pozitifanne1 şuan İsveç diyeti yapıyorum yarı aç yaşıyorum diyebilirim hedefime son 2 kilo kaldı 😀
Zehra243 Alacakus magnesie calcine saba tebeşir tozu gibi aynı 😂 suya döküyorsun 1 ölçek tadı aynı toz yutmuş gibi ama kötü değil aşırı rahatlatıyor
Eymeninannesiiiiii Alacakus alflorex kullanıyorum şuanda haftada 1 tuvalete çıkardım normalde şimdi düzene döndü diyetisyenim önermişti
Eymeninannesiiiiii Pozitifanne1 diyet yapınca kilo vermeye başladım bir çok şey denedim ama olmadı maalesef
Eymeninannesiiiiii Alacakus evet hap. Emziren anneler için bilmiyorum açıkçası doktorunuza sorun isterseniz probiyotik takviyesi olarak geçiyor
susiron Pozitifanne1 ne zaman ciddi bir olaya üzülsem dehşet kilo veriyorum ..ama bu bir öneri olamaz 😔