Ceyda233 Sünnet sonrası iltihaplandığını nasıl anlarız pipi ucu soyuluyor böyle normal mi doktora götüremedim hastane çok uzakta eşim de işten izin alamadı
Gunsss Ceyda233 klipsli sünnet yaptırdık kesilen sünnet derisinin orda soyulma oldu ama kan hiç olmadı bizde
Lalande Ceyda233 sünnet edilip katlanan deri soyuluyor gibi oluyorsa kullandığınız kremin kalıntılarıdır iltihaplanmada katlanan deri şişer ve iltihap çıkar
Ceyda233 Anaogul yani iyi bir şey bu bardak koyuyorum da az önce altını değiştirdim hafif bir kan vardı ama kesilmişti bu da normal dimi biraz panik bir anneyim ilk çocuğum etrafımdakiler de tatmin edici cevaplamıyor
Anaogul Ceyda233 hepimiz öyleyiz canım merak etme yaşamadan ogrenemiyoruz malesef yok kan sürekli devam ederse o zaman doktora goturmende fayda olur krem vermistir doktor düzenli kullan inşallah çabucak iyilesicektik paşa ❤️
Ceyda233 Anaogul çok teşekkür ederiz kremi günde bir kere sürün dedi kullanıyorum inşallah hemen düzelir
Anaogul Ceyda233 biz 3 kere kullanmıştık ama krem içeriği farklıdır ondan belki canım inşallah hemen düzelir 😚
zehra76 Biz de dün yaptirdik. Kan az az gelmesi normal dedi Dr. Kremi her bez değişiminde sürüyoruz biz
Aytenkrktn Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede düzelir bebişler 🙏🏻Ne kadar lıkken yaptırdınız sünetleri acaba biz iki aylığız bende yaptırmayı düşünüyorum
Aytenkrktn Bizde yaptıralım o zmaan annemler e gidp orda yaptırsam mı diye düşünüyorum aslında , özel de mi yaptırdınız devlet de mi
Ceyda233 Aytenkrktn devlette yaptırdık canım biz ama devlette bazı doktorlar yapıyor bazıları altı ay sonra diyor
zehra76 Ceyda233 Furacinmiş pardon. Anestol zaten acı hissetmemesi için. Biz bol bol her bezde sürüyoruz, öyle dedi doktor. Hatta şöyle söyleyeyim. Dün öğlen 2de oldu. Şimdi birer tane krem bitmek üzere