Tospikto ben asla o mamalardan kullanmam bizim doktorumuzda aksine ı mamaları asla verme cocuğuna en büyük kötülüğü yaparsın dedi bana ve ben almıştım ek gıda hazırlığı yapmıştım ve yedirmeden çöpe attım hepsini. Bana dediki sen ne yiyorsan bebeğin de onu yiyecek, yemeli. kahvaltısına yumurtanın sarısını tereyağı ya da zeytınyağı ile pişiriyorum bazen peynir katıyırum değişik geliyor mutlaka peynirini veriyorum tuzsuz oluyor eger yoksa evde kendi peynirimden veriyorum. pekmezi kaşıkla safece tek veriyorum vitaminini alsın diye. pankekler hazırlıyorum muzla yapılan hafif zaten azcık olsa yetiyor. yani çeşitlendir. üzgünüm ama bence yanlış yönlendirilmişsin bebeğinin herşeyin tadını tek tek alması gerek. bulamaç gibi yapıp koysalar önümüze herşeyi biz bile yemeyiz kuzum. yumurtaya alıştır pes etme sevecektir mamaları unutturmalısın bence. yoğurt mayala meyveli yoğurt yap kendin. lütfen o mamaları verme kuzum. instagramda hatice ural (arinlihayat) takip ediyorum cok güzel bebek menüleri veriyor günlük kahvaltılar vs. fikir olur takip edersen eğer.