Asafeymeninannesi Selamun aleyküm lohusalar Uykusuz, yorgun, bitkin ve herşeye rağmen en güzel duygu diyen annelerimiz.. Henüz yeniyim. 23 şubat günü doğum yaptım. Tek sıkıntımız emzirme 😑 göğsüm küçük ve göğüs uçlarım hafif içe dönük olduğu için yavrum tutmakta zorluk çekio. Arada pompayla çekip şırıngayla veriyorum 😑 göğsümü yakalamakta çok zorlanıo ve bu durum beni çok çok üzüo 😔 kendimi suçlu hissediyorum 😔 Dündendir sol göğsümle savaşıyorum. Pompayla çektiğim zaman süt muhakkak gelirdi dünden şu yana çok çok az gelio. Süt kanallarımı tıkandı diye düşünüyorum 😏 böyle Bi durumla karşı karşıya gelipte çözüm üreten annelerimiz var mı? Sıcak suyun altında masaj mı yapiyim sıcak su torbası falan mı koyayım? Çaresizim 😔
sevimli61 Asafeymeninannesi öncelikle selamlar bebeğiniz sağlıkla büyüsün Eğer süt kanalınız tıkandı ise sıcak duş sıcak masaj bol bol emzirme veya sağım yapmalısınız .. o bölgede ateş veya kızarıklık yok di mi
Eliffff Asafeymeninannesi bize doğum kursunda anlattı doktorumuz. Beyaz lahanayı haşlayın bekletin dayanabileceğiniz sıcaklıga gelince gögsünüze sarın koltuk kaltına kadar ama süt kanalları ordan başlıyor. Bu işlemi 4 kez falan yapın soğudukça alıp yenisini koyun. Ben denedim gögsü yumuşacık yapıyo kanalları açıyor sütü arttırıyor. 5. Günümüzde benim sol gögsüm şişti taş gibiydi oğlum 2 gün emmedi tek gögüs emdik sonra ebemiz kursta anlattığımız gibi yap dedi denedim sagdım bir kaç saat sonra oğlum aldı. Gögsünüz şiştiğindede sertleştiğindede yapabilirsiniz. Arkasından sagın pompayla gögüsler o kadar rahatlıyorki. Gögüs ucu çıkarmak içinde lahanayı küp küp dograyın buzluğa atın bebeğinizi emzirmeden önce gögüs ucunuzda bekletin ama ben denemedim onu gögüs ucum vardı ama o şekilde anlattılar doktorlar isterseniz onuda deneyin bir
Cemilev Asafeymeninannesi Aleykümselam canim göğüs ucu icin şırınganın tersiyle çıkartmayı denedin mi eğer İnstagram varsa ebeayse diye bir hesap var dün orda uc çıkartmayı gösterdi bak istersen cnm
Asafeymeninannesi sevimli61 iki göğsümde de hafiften sıcaklık var o kadar Allah razı olsun çok saolun