tosbikannesiii Yine mastit oldum sol göğsümde var hepsinde değil bir kısmında masaj yapıyorum sıcak duş sağmaya çalışıyorum çok az az geliyo emzirmeyle de geçer demi sık sık emiyo başka ne yapayım çok ilerlemeden çok cektim bu illeten doğum zamanı 😔
Helen-2021 tosbikannesiii hemen lahana yaprağı koyun ve daha da ilerlemeden bir parol için aşırı halsiz bırakıyor bebişe bile bakamayacak duruma düşürüyor insanı çok geçmiş olsun
ozge28 tosbikannesiii sagma makinesi ilee sağınn ise yarayacaktırrbende aynı seyi yasaydmm cunkuu sağma işlemii tıkanan sut kanallarini açıyor
tosbikannesiii Helen-2021 bende yasadım doğum zamanı doğumda o kadar acı çekmedim haşlayıp mı koyacam nasıl koyacam
Esatinannesi42 Bende geçirdim canım bir gün boyunca hep aynı göğüsümü emzirdim sürekli sağdım ertesi gune biraz daha hafifledi 2 gun icinde gecti
Helen-2021 tosbikannesiii yok hayır direkt emzirdikten sonra koyun çiğ şekilde bi daha ki emzirmeye kadar dursun
BaraninAnnesi tosbikannesiii çok acıyor biliyorum ama mecbursun canım en hızlı yolu emzirmek. Çok geçmiş olsun 🥺