Balkizim Gusül aldıktan sonra gelen akıntı gusle engel olur mu yoksa vesvese mi yapıyorum gusül aldıktan yarım saat 1 saat sonra wc ye gitttiğim zaman yine bi akıntı geliyor affınıza sıgınarak soruyorum tekrar mı gusül almam gerekiyor ?
Mom62636362 Balkizim nasıl akıntı? Beyaz renkli ise sorun yok, normal abdest bozulur sadece. Pembe, kırmızı veya kahverengi ise regl bitmemiş demektir zaten gusül bozulur
ErenimBalOglum Balkizim akıntı hangi renk oluyor eğer adet akıntısı gibi lekeli ise tekrar alınması gerekiyor şu şekilde yani adet bitiminde sarı beyaz akıntıyı girene kadar beklemek ve öyle abdest almak gerekiyor ama sizin kastettiginiz beyaz sarı akıntı ise alınması gerek değil
Sinem2 Balkizim duş almadan önce tuvalete oturuyor musunuz? Yeni evliyken ben direk duşa girerdim duştan sonra akıntı gelirdi, doğru olan duştan önce tuvalette biraz oturup sonrasında gusül almakmış. Sonra hep o şekilde yaptım
Balkizim ErenimBalOglum adetten sonra degil sizin dediğiniz gibi adetten sonra öyle yapıyorum beni zora sokan ilişki sonrası
ErenimBalOglum Balkizim sadece duş öncesi wc ye gidip biraz bekleyin idrar sonrası güzelce wc de bi yıkanıp sonra duşa girebilirsiniz tabi bu bekleme süresi 1 namaz vaktinin geçmemesi lazım
Balkizim Sinem2 evet tuvalete giriyorum evin icinde dolaşıyorum bile yani dusta afedersin temizliyorum ama 1 saat sonra tekrar tuvalete girsem bile şeffaf akıntıyla karşılaşıyorum 🙁
ErenimBalOglum Balkizim o normal akıntıdır bende de oluyor çünkü akıntı yüksek derece de çok oluyor bende
Sinem2 Balkizim o şekilde yapıyorsanız içiniz rahat olsun gelen kendi akintinizdir, değilse bile siz gereğini yaptığınız için güslunuz bozulmaz 😊