Myslkya-16 1.5 aylık bebeğim emerken memeyle kavga ediyor bazen. Emerken ağlıyor veya memeyi çekiştiriyor. Diğer memeye geçiyorum onu da bazen bir iki dk emip aynı şeyleri yapıyor. Neden olabilir 🤷🏻♀️
Sairsell Myslkya-16 O zamanlar gazın baş gösterdiği aylardır. Çok gazı var yavrunun belli ne kadar çıkarsan da tam çıkmaz, yine vardır Ilık duş ve masaj burnunu da kontrol edin tıkalı olabilir
Nebihe4 Myslkya-16 benimde bebeğim 1.5 aylık aynı şeyi bizde yaşıyoruz ama uyuyamadiginda öyle yapiyo benim kızım
Myslkya-16 Adeviyee bazen ara veriyorum emzirmeye sonra deniyorum ama nedenini çözemedim. Gazı oluyor bazen aynen ama bazen de hiç gaz çıkarmıyor
neredenbileceksinizz Myslkya-16 bebeğim 2 ay 3 günlük aşırı gazlı bi oğlan 😭 aynılarını yaşıyoruz gazdan uçuyo yavrum ne kadar çıkartsan da illaki gaz oluyo geçmiyo bu da böyle bi illet 🤷🏻♀️ Gazdan yapıyor o bebiş
neredenbileceksinizz Myslkya-16 canım gaz için yüz üstü yatır anca öyle rahatlar öyle gaz çıkarır bizimki kendi çıkaramıyordu yüz üstü yatırıp hallettik şükür yoksa bebeğime hischmung mu ne öyle bi bağırsak hastalığı var onun şüphesi var demişti Allah korusun küçücük bebeme kolon grafisi çektirecektik 😢
BonmBonm Benimki de gazı çıkaramayınca öyle yapıyor. Bazen de memeyi değiştiriyorum o zaman emiyor ben de anlamadım 🤷🏻♀️