Gulen 3 aylık bebeğim var kafasını tutup beşiğine koyarken yanlışlıkla parmağımda yumuşaklığı hissettim. Bir sorun olur mu sizce? Sanki hamur gibi .
Waris Gulen bıngıldak sandığımız gibi kolay hasar görmez. Doktorlar bile kontrolde nasıl bastırıyorlar.
Yenianne98 Gulen başının üst kısmı ise korkmayın bıngıldak 2 yaşına kadar kapanmayabilir benim oğlanın 13 aylık hala az bisey yumuşaktır az kaldı
Gulen Sairsell parmağım da sanki ödem olurda basılınca içeri girer ya onu hissettim. Sanki içine girdi gibi.
Gulen Yenianne98 başının arka kısmında hissettim ben beşiğine koymak için aldım kucağıma işaret parmağım içine girdi gibi oldu.
Yenianne98 Gulen başın arka kismi normal mi ben sadece tepesi normal diye biliyorum yanlış bilgi vermek istemem
Ecrinbzkrt Gulen konak temızlıcektım korkuyorum hemşire soyledı hıc korkma orda o kadar kalın bir zar varki zarar gormez canı acımaz dedi korkma cnm bısey olmaz bende ondan sonra rahatca temızlemıstım hep
GkhanKbr Gulen Parmağın içine girer canım normal çünkü orası zaten çukur 😍 hassas ve önemli bir nokta ama öyle dokunma ile parmak ile zarar görecek bir yer değil. Sen dikkat et en çokta başkaları ve küçük çocuklar severken 🤩