Elifimherseyim Balkiz_ 4,5 5 saatte bir 180 ıcıyordu ama benım yeni 6 ay oldu bazen 6 7 saatı bıle buluyordu icmek ıstemıyordu uykuda zorla verıyordm hala oyle nedense ıcmek istemıyor sen kendı bebegıne gore ayarla
Waris Balkiz_ bebeğim 5 ay 10 günlük. 3-4 saatte bir 150 cc veriyorum aralarda uyku zamanlarında da emiyor ama çok uzun değil. En son yatmadan önce 7.30 gibi 180 veriyorum gece de sadece emziriyorum.
Balkiz_ Elifimherseyim aynı canım bende öyle sürekli uykuda veriyorum mamayı başka türlü almıyor 3 saatte 90ı zor içiyorum
Balkiz_ Htckync emmeyi tamamen bıraktık biz canım sadece mamayla gidiyoruz doktor tavsiyesiyle sebze çorbaları yoğurt meyve pürelerine başladık gün içinde aldığı kadar vermeye çalışıyorum iştahsız bi bebek ne meme ne mama ne ek gıda
Balkiz_ Waris inşallah bizde o günleri görürürz canım aventin biberonunu kullanıyorum hala büyük biberona geçemedik
Waris Balkiz_ biz de valla ite kaka emiyoruz artık. Mama işin içşne girdi mi ne yazık ki kaçınılmaz son. Ek gıda alıyorsa artık daha az mama alabilir o zaman.