Ayse_21 Hanimlar kizim 6 aylik sutum yetmedigi için aptamil veriyom ara sirada emziriyom ama mamayı biberonun yarisini veriyom 30 ml hepsinide icmiyo mecbur dokmek zorundayim olculerim dogrumu
Yasmincrn Bebeğim 5 aylık bende similac mama veriyorum 90 ml veriyorum bazen doymuyo tekrar veriyorum bazen hepsini içmiyor döküyorum ama 6 aylık bebek için 30 ml az geldi.
Yasmincrn Ayse_21 doktorlar öneriyor ama hee bebeğe yaramıyor ben tüm mamaları denedim nerdeyse aptamil gaz yaptı sma çok kusturdu bebeğimde sevmedi hipp biraz bütçeye uymadı derken şuan similac kullanıyrım bebeğimde seviyor çokta memnunun
Ayse_21 Yasmincrn valla bilmiyorumya bide ek gidaya başladim kendi sutumu aptamil sutu ve pureler veriyorum iyimi doyarmi
Yasmincrn Ayse_21 6. Ay tadım ayı olduğundan pek doycağını sanmıyorum çünkü o sütle doyduğunu sanıyor alışkın olmadığı için süt ister sütünüz yetmiyorsa bi deneyn başka mamayı doyduğunu anlarsanız kendi sütünüzle devam edersniz
Yasmincrn Ayse_21 benim bebeğim daha 5 aylık ben başlamadım ek gıdaya ama 3 gün kuralına uyuyosunuz herlde araştırdığma göre bide çevremxen biliyorum verin siz yanında da yoğurt verin alerjisi varmı yok mu ona göre bakarak internette 6. Ay için güzel tarifler var onları deneyin
Ayse_21 Yasmincrn evet uyuyorum 3 gundur gogurt veriyorum iste yarin purelere gecicem ama yaninda yine yogurt vercem
Yasmincrn Ayse_21 evet yoğurt uyku yapar bebeğime bazen ben alışsın dye yoğurt veriyorum verdiğimde daha çok uyuyor