Defnemiraymoms Ya uyumak için ağlıyor ama uykuya dalamıyor anlamadım gitti çok hareket ediyor kundak yapıyorum gene aynı aslında çok uykusu var ama uyuyamıyor neden böyle ya ☹️
ahmetseliminannesi Defnemiraymoms vala oğlum 20 aylık olucK normalde iyi uyur ama bugün bizde aynı sekildeydik uyumak için resmen yıktı ortalığı ama uyutmaya çalıştım uyumadı en son pes ettm🙄 kendi haline bıraktım çizgi film izlerken telefondan telefonun üstüne uyuya kalmış 🤣
Defnemiraymoms Morfrenk denedim uykusu açılıyor daha çok ağlıyor uyumak için 😂 uyutmaya çalışıyorum dalamıyor bi turlu
Elifdurununannesi Defnemiraymoms çok küçük daha malesef ki 0-4ay arası çok gazlı oluyorlar bitmiyor o gaz 😒 birde mama desteği de varsa hepten yıkılıyor ortalık 🙄
Morfrenk Defnemiraymoms 🤣🤣 bugün heyheyleri üstünde demek ki nasıl bizim her günümüz tutmuyorsa, sıkma canını biraz oyun oynat bari aklı dağılsın♥️
Defnemiraymoms Morfrenk girmediğim kılık kalmadı yahu maymun oldum 😂 uyut beni diye ağlıyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyo 🤷 beynim error veriyor