Buse99810 Arkadaşlar dün bir aptallık yapıp bebeğimi 5 dakika yalnız bırakıp tuvalete gittim geldiğinde bebeğim yerdeydi ana kucağı tarzında salanan beşikten kaymış düşmüş.yere allahtan bisey olmamisti kendimi suçluyorum aklımdan çıkmıyor ama çok korkmuştum
Tortilla_ Buse99810 Bir anlık olan birşey. Üzülme. Benim kızım da nerdeyse 80 cm den düştü. Allah’tan yastığın üstüne ama kafası bazaya çarpmıştı. Şükür bişey olmadı. Fışkırırak kusma, vücutta morarma, gözlerde kayma yok ise korkma
52_58_52 Buse99810 ooo daha cok duscek parkta oynarken dizini yaralicak duse kalka buyucek bence dert etmyin o kadar 😊 (cok yuksekten dusmedi ise tabi)
Cancansmom Buse99810 tuh ya, yorgunluktan bi anlık boşluğumuza gelebiliyor. Çok zor,malesef sürekli pür dikkat olmak zorundayız. Kötü bişey yoktur inş?
Zehra_ulkuu Buse99810 kemerini bağlamayı sakın unutma kaydiriyolar kendilerini ben kemersiz koymuyom anakucagina atıyor kendini
Zeynep60ismail Buse99810 benim de üç çocuğum var ilki çok düştü ikinci bebeğim olunca dedim Allah’ın izniylebunu dusurmiycem o daha çok düştü üçüncü bebegimolunca dedim çok dikkat edicem dusurmiycem geçen gün ilk defa o da düştü çok ağladım hepsine ayrı ayrı ama ne yazık ki üzülmekten başka yapabileceğim birşey yok.anneligimi sorguluyorum bazen biraz daha dikkat edebilirdim diye aklıma geldikçe üzülup agliyorum😭
Gamzeser Valla ilk düsündüğünde bn cok vicdan azabı yaptım cocuğa bişey olmasa da biz anneleri cok etkiliyor