Zehra_ulkuu Kizlar 6 aylık kızım evde eczanede satılan burun açıcı su yok evde ne yapabilirim tuzlu su sıksam burun aspiratoruyle çeksem burnunu yakarmi acil cevap verirseniz sevinirim
Ozlem- Zehra_ulkuu tuzu çok atma sorun olmaz ama ben de öyle olmuştu az az su ile yaptm yumuşatp çekmiştim yani sadece su
burcu1234 Zehra_ulkuu tuzlu su ben kendime yaparım çok yakıyo. Sütünüzden damlatın yağlı olduğu için hemen açıyo. Çekerkende çok rahat çekersiniz
TosbikAnnesi1 Zehra_ulkuu benim annem şey derdi az sütünü sık öyle durumda diye en masum ve zararsız görünen şuan o isterseniz sütünüzü sıkın belki çekmenize gerek kalmadan yumuşar açılır burnu .
Yasmincrn Zehra_ulkuu uyandığında bi deneyin istersniz tuzlu suyu ama duş aldırıp hemn duştan sonra aspratörle çekmeniz daha risksiz
Naciyedinc Zehra_ulkuu bi su bardağına denk gelir. Ama illa şüpheniz oluyorsa hazır sulardan bir kaç damla damlatıp yumuşatabilirsiniz öylesi daha güvenilir gibi🙃
Zehra_ulkuu Yasmincrn uyancagni sanmıyorum rahat uyusun istiyorum evet duş alınca yumusuyor içini burnunu boşaltıyor ama şuan uyuyor tıkalı olunca çok ağlıyor dün gece sabah 6ya kadar 5kere uyandi evde yapabileceğim risksiz birşey olsa keşke.
Zehra_ulkuu Naciyedinc denesemmi acaba korkuyorum sade su işe yaramadı az önce yaptım tahriş olur burnu yumusatmadi yani
Yasmincrn Zehra_ulkuu benim kızımda öyleydi hep yedekte fizyolojik su alıyorum eve o yzden anlıyorum sizi inşallah rahatlar
Yasmincrn Zehra_ulkuu banada öyle oluyordu o nefes almadıkça nefesim darakıyordu fizyolojik suyu bilmedsn önce çatal iğnenin yuvarlak tarafıyla temizliyodum geceleri başında bekleyip