Bireylulmeselesi02 David çok sık yediğin bir şey değil bence ondan arada kızarıyor büyük olasılık alerji canım resimlerden öyle anladım tabi doktor daha iyi bilir🙏
Pelin87 David süt alerjisi genelde kakasından belli olur, kakasında kan ya da mukus var mı ona bakın, doktorunuz önermeden de diyet yapmayın, süt alerjisinde de genellikle minik kırmızı döküntüler oluşuyor, ense, kulak ve kulak arkasında
Mehmetereninannesi David -Google girip ımg yükle yazın ve sayfaya tıklayın daha sonra foto yükleye basın yada foto arşivi -istediğiniz görseli tıklayın ve yükleme işaretine basın yükledikten sonra görsele basılı kalıp kopyalayın kopyalanan linki gelip yoruma yapıştırın
birboncukannesiiii David benim kızımın boyun ve kulak arkası kırmızı noktacıklı çeneside aynı çocuğunuzun yanağı gibi para kadar bölgesi kızarıktı. süt alerjisi çıktı. 4aydır diyetteyim.. Allah başka dert keder göstermesin.
David birboncukannesiiii ama gidip geliyor bey kırmızılık şimdi pek fazla değil sanki dün daha fazlaydı sanki bilemedim
birboncukannesiiii David yediklerinle alakalıdır. Sen yarın süt ve süt ürünlerini kes. Öyle emzir ertesi güne takip et.
David David Pelin87 bak şimdi nasıl oldu canım hemde üstelik dün yumurta yemiştim ve kakada ona ve mukus yok ve arka kulak hiç bisey yok
David Pelin87 ve Yine de test yaptıracağım zaten ama salyasindan diye düşünüyorum amaa tabi doktor görse daha iyi
Pelin87 David maalesef o testler 4 yaşından önce doğru sonuç vermiyormuş 😔 yaptır tabiki ama deneme yanılma yoluyla çoğu şey