Roselife1 İyi akşamlar arkadaşlar. Moralim çok bozuk. Bebeğim iki aylık. Sezeryanla doğmuştu . Doğumdan üç gün sonra falan sütüm geldi o günden bugüne çok şükür gayet güzel sütüm vardı. Tasardi hatta durduğum yerde bebeğimi gayet iyi toparladım iki ayda 2800 doğmasına rağmen ama iki gündür bı anormallik hissediyordum. Bütün vücudum komple kas ağrısı çekiyorum başka bı yorgunluk var ve goguslerimdeki her zaman olan doglunluk süt dolması hissi yok. Yumuşacık kaldılar. Çocuğum da akşama doğru huysuzlandi iyice .. bı yeri ağrıyor sanıyordum mama verdim uyudu bebeğim direk meğer doymamış 🥺 sütümü sagdim iki gogsumden 30 ml bile çıkmadı. Çok üzgünüm. Neler yapabilirim hemen bu sütü artırmak için. Bol su da içiyorum ama.. yorgunluk etkiler mi acaba ondan mı oldu ki.. 😢
Giizem05 Roselife1 canım yorgunluk uykusuzluk stres hepsi sütü etkiler onun için öncelikle moralini bozma iki göğsümden 20 Cc süt geldiğini bilirim oğlum 18 aylık hala emiyor şükür 🙏🏻 Bebeğine dokun ten tene temasta bulunun ayrıca rezene çayı hurma çok süt arttırıyor gün içindeki beslenmene de özen göster en az 3 öğün yemek yemeye çalış
Symailay Roselife1 uyku, su, dereotu, tahin, havuç, yulaf, rezene çayı, bulgur benim de bi ara stresten kesilir gibi oldu bunların hepsinden tükettim ve çok kısa sürede düzeldi
Roselife1 Giizem05 açıkçası annemlerde eve döndükten bı sure sonra bende ne adam akıllı yemek kaldı ne dinlenmek.. :( kendime yukleniyorum galiba biraz evin işlerine de yetisicem diye.. kimse yok yanımda. Eşim de vardiyalı. Çoğu gece yalnızım. Bazı gündüzler de..
Giizem05 Giizem05 ev işlerini bir süreliğine ertele canım en azından süt durumun düzenlene kadar yemene dinlenmene bak sürekli emzir emdikçe de gelecek bozma moralini gelmiyor diye sakın mamaya yüklenme
cinara evet yorgunluk direk etkiler siz dinlenin uyuyun bol su icin yemeginize dikkat edin bolda emizirin gelicek sutunuz
Damlalala Best lak damla ve gazlı bir bebek değilse tahin helvası cok süt yapıyor birde rezene çayı ve eğer hazışayabilirseniz komposto yapın ama çok çok az şekerle. Maydonoz dereotu süt yapar onu da deneyin bol bol yiyin
Sureyya96 Dereotu,rezene, hurma, Beclak süt artırıcı damla bunalrı kullandım ve gayet iyi sütünüzü artırıyor 6 ay 18 günlük oğlum var 9 kg masalalh. Ek gibayı da kabul etmiyor pek yemiyor