MelisaAze İyi akşamlar 8 aylık kızım ek gıdadaya gecdik ama çok fazla bi şey veremiyorum poposu kızarıyor . Kan idrar ve kakadan tahlil yapdırdık bağırsaklarında mantar cıkdı az miktarda. Tedavi olduk ama gecmedi. Böyle bi olay yaşayan oldumu.
Gulsen96 MelisaAze salam canim.menim oglumdada gobelek cixmisdi.flukanazolu 2 yere bolub seher axsam verirdim.sonra kecdi getdi.hekim mesleheti ile probiyotikde vere bilersen eger vermemisense.
zurgun MelisaAze merhaba çok yüksek ihtimal süt ürünlerine ya da başka bir gıdaya alerjisi vardır bir süre deneme yapın ne verdiğinizde daha çok tepki yapıyor
MelisaAze Gulsen96 nece gün verdiz 3 gün verdim flukanazol usaq ücün olani. Vermediyim sey qalmayib menim bioner vermisem bifediumbakterium vermisem linexs baby vermisem yene qizarir. Banan yeyir qizarir. Mence alergiyasida var.. en cok kaka edir onda qizarir. Pampersi molfixdi gunde 5 6 defe deyisirem. Ama yene qizarir
MelisaAze Gulsen96 arasıda qızarır hər yeridə. Yanlarıda yara olmusdu bir defe . Azerbaycanlısız sizde deyəsən😊
Gulsen96 MelisaAze menim fikrimce pampersden ola biler.belke predo isledesiz?bir packa isledin hemin erefede poposuna gunduzler bepanton gecelerde pirsipka vurun.pampersi acanda 10 deq falan qoyun aciq qalsin.qizartida usagi yandirir incidir