CennetAla Bebeğim geceleri 4e kadar yarım saatte, bir saatte bir uyanıyor. Sonra sabah 7 de uyanıyor gün içinde de çok az uyuyor. Doktorunuz Melisa çayı verebilirsin dedi. Ne kadar vermeliyim ya da faydası oluyor mu ?
Ikrazumra19 CennetAla birki cayi oneren doktor ilk defa duydum uyanmasi cok normal aslinda bebeklere birki cayi pek saglikli degil ama vermk istiyorsaniz size cayi oneren doktora miktarini sorun
sevimlienerji CennetAla canım bebege melisa çayı zararli olabilir bunu araştır bana doktorum kendin melisa çayı iç bebeğe verme bebeğe sadece iyi geceler çayı verebilirsin dedi
CennetAla sevimlienerji zaten bende direk vermedim. Zararı var mı gerçekten fayda ediyor mu ne kadar vermem gerekiyor buradaki tecrübeli annelere sormak istedim
sevimlienerji CennetAla evet bende buna istinaden tecrübemi paylaştım daha doğrusu doktorumun bana söylediğini size aktardım size direk veriyorsunuz demedim
Aybarsayse sevimlienerji internetten bakıyorum bağcılarının renkleri değişik siz kullandığınızın resmini atanabilirsiniz rica etsem