cico-20 DevoEso alerjı sebebıyle rota vurulup vurulmamasında kararszdm. Doktorum 3 ay 15 gune kdr yapılablr demjstı
Mihre Merhaba ben ilk dozunun 4.ayda yaptırdım. Birçok doktora sordum önemli olan 8aya girmeden bitmiş olması. Bir an önce başlamanız gerekiyor ama çünkü aralarında en az 8hafta olması gerekiyor.
Aselask34 Dr_aly_ 22 şubatta randevumuz var aynı zamanda menenjit te yaptırmıştık onunda ikinci dozu yapılacak öyle dedi doktor
Dr_aly_ Aselask34 bilemedim ki şimdi bi araştır istersen çevremdeki herkes ayni sekil 2 ay arayla vurdurdu. Bende 2 aylıkken yaptirdim bi kaç gün sonra 4. Ayına gircek tekrar yaptircam
Aselask34 Dr_aly_ canım senin söylediğin gibiymiş rota ve menenjit randevumuz 30 marttaymış yani 2 ay ara oluyor😬4. Ayında yaparım dediği 4. Ay aşısıymış halbuki aşı kartındada yazıyormuş ben farkedememişim🤦♀️Hep yaramaz bebe yüzünden uykusuzluk hayal gördürüyor😂
DevoEso Arkadaşlar 2 doz arasında mutlaka 2 ay olması gerek o net Bilgi ama en geç 15. Hafta diyor ben o haftayı kaçırdığım için tereddüt ettim doktorumuzla görüşmedim konuyu ona da soracağım tabi