Fun Mugetokmak ben de burda durayım merak ediyorum az kaldı bizimde. Bimerix diğerine göre neden 1 doz ve uygun acaba diğer 2 doz ve baya pahalıya geliyo
Baldantatli Marka marka fark var camim bexero 450 kusur bimerix 280 di galiba becero 2 doz yapiliyi nimerix 1 doz
cydcvk Fun nimenrix başladığınız aya göre doz sayısı değişiyor bexseroda öyle. Biz bexsero4 nimenrix 3 doz yaptık 6. Aydan önce başladığımız için
burcu1234 Mugetokmak nimerix cuma gün 292 lira verdim. Bexsero 450 onuda önümüdeki ay yaptırıcam. Bi ay biri bi ay biri olarak programladı doktorumuz
afraninannesii Mugetokmak yok gece ateşi 39 oldu hemen ılık su ile duş ve calpol verdim düştü. Tabii o gece çok uyuyamadım ateş ölçmekten😬 diğer güne bir şeyi kalmadı ama iyileşti
burcu1234 Mugetokmak yok çok şükür hç sorun olmadı. Zaten doktorda nimerix hiç bişey yspmaz demşti. Ama diğeri için uyardı. Gelmeden önce ateş düşürücü ver sonra yatarken ver diye.
cydcvk Mugetokmak başladığınız aya göre değişiyor. Nimenrixi 3 doz bexseroyu 4 doz yaptırdım ben. Rotarix 2 doz