Sekerportacali Merhabalar, 2 ay 24 günlük bebeğim var. En son 2 aylıkken 5200 62 cmdi. Şu an sütüm çok sulu geliyor farkındayım. Sütumun koyulasmasi için neler tüketmeliyim ?
Eylulumsu Sekerportacali maddi durumunuz yeterliyse 3 öğün beslenmeye önem gösterin hergün 100 gr kırmızı et yumurta yoğurt Kuruyemiş tüketmeyin ihmal etmeyin en önemlisi bol bol su için
hilaluzun Sekerportacali süıü yağlandırmak için çiğ badem ve ceviz, protein ağırlıklı bir diyet, koyu yeşil yapraklı sebzeler(özellikle derrotu) tüketebilir bol su içebilirsiniz kuru incir, kuru üzüm yiyebilirsiniz 🌸
Sekerportacali Eylulumsu Allah’a şükür 🙏 et yiyemiyorum ama diğerlerinin hepsini tuketiyorum bu ara 2 öğün yapiyordum belki onun etkisi olabilir.
Arzulku Bimde çikolatalı tahin helvası var benim sütümü kaliteli bi şekilde artırıyor bide günde 3-4 ceviz yersem sapsarı çıkıyor maşallah 🧿 kendi kendime diyeyim 😂
Sekerportacali Arzulku maşallah subhanallah 🙏 bende tahinli helva yiyordum benimde öyleydi ama bebeğimin yüzü saçları.kipkirmizi nokta oldu bıraktım duzeldi