Puzun Sağma makinam bozuldu sizce mamajoo mu lansinoh mu almalıyım tavsiyenizi bekliyorum. Ben mamajoo kullandım iyiydi ancak çekim gücü sonra sonra çok yavaşladı iki saate bir sürekli sağım yapıyorum. Acaba lansinoh nasıldır kullanan varmı
Ayzsnkal Puzun elimde mamajoo var fakat hiç sağmıyor neredeyse çekmiyor nasıl sağdınız siz yeni aldım üstelik
Arasannesi Puzun lansinoh güzel mamajoo hakkında iyi sagmadıgı yorumlarını gördüğüm için tavsıye üzerine lansınoh aldım gayet güzel
Woody Puzun Googlea bakarsanız huni seti ayrı satılıyor. Medela ürünleri kiralandıgı için sanırım böyle ayrı parçaları var. Makşnayı da 2. El uygulamalarda bulursunuz. 1300 tl olan swing modeli 250 300e bile var
Puzun Ayzsnkal sütü tam boşaltmıyordu hiçbir zaman ben diğer elimle hep masaj yapıyordum göğsüme ama giderek yavşladı çok memnun kalmadım
Sirius-10 Mamajo kesinlikle tavsiye etmiyorum sürekli bozuldu öok az kullanmama rağmen .. ve hiç etkili çekim yapmıyor gücü zayıf keşke 2.el medela falan alsaydım diyorum
cilek3 Lansinohu ben de kullandım fakat çok gec sagım yapıyor yani yarım sat sagm yapman gerek tek gögüs için ya da benm için gecerli bilmiyorum ben hastane tipi kiralamıştım 15dkkada gayet güzel süt çıkarıyor doğumdan itibaren 50 gün boyunca meme reddi yasadım ve 50gün boyunca günde 7-8 kez sagım yaptım😑
cilek3 Puzun hangi şehirdesiniz?gugula yazın bi çıkar belki şehirde kiralayan firma vardr inşlh.bide sagım yapmaya basladıgınzds bes dakka boyunca elle sagım yaparsanz daha iyi oluyor ben bunu baya gec ögrenmiştim🤦🏻♀️