Ayse_21 Hanimlar genital bolgesini jiletle alan varmi ben çok sikayecciyim bir oneriniz varmi agda acitiyormu
Elifkizz Ayse_21 Doğuma çok az kala rahatsızlandığım için ağdaya gidememiştim ve jilet kullandım. O kadar pişmanım ki ağda alışınca kolaylık acısı biraz var sadece
Zelisblt Ayse_21 hamileyken hep ağda yaptım hiç jilet kullanmadım, kendiniz alırsanız acıyacağı için hemn bırakırsınız, ama kuaför alırsa hem temiz hemde daha acısız alıyor. Jilet tavsiye etmiyorum.
Balbebek_Egemen Ayse_21 boncuk ağdayla atdan aya alıyorum ilk alışana kadar acır sonra azaliyor zaten temiz pak oluyor alışınca başka bişeyle alamazsınız
Ayse_21 Elifkizz ben 2 yil boyunca jilet kullandim şimdi kuaforde alsam genital bolge icii agdayla alsam acirmi
Morfrenk Ayse_21 2 yıl jilet vurduysanız vay ki ne vay acır yalan söleyemicem ama öldürmez tabi 2 kere sonra da alışırsınız rahat edersiniz ben 3 sene jiletten sonra ağdaya döndüm.
Morfrenk Ayse_21 kanıyor tabi ilk alışta. Çünkü jilet vurulan bölgede bir yerde 3 4 kıl birden çıktığı için ağdaya vuruluncada Bi ufak kanıyor. İkinci yaptırışımda olmadı ama sadece ilki
1234tmm Ayse_21 ben ağdayla alıyorum saysan 5 6 kez jilet kullanmışımdır. Tam çıkarken aşırı kaşıntı oluyo ya bende o zaman yapıyorum ağdayı o kadar hoşuma gididyor ki o çıkma kaşıntının üstüne hiç acı hissetmiyorum. Zaten bir iki aldıktan sonra uyuşma oluyor devamında acıyı hiç hissetmiyosun
Nurcan03 İmkanınız ve ekonomik durumunuz müsait olunca lazer tavsiye ederim. Ben yıllarca jilet kullandım. Ağda zorlayıcı olabiliyor. Bir iki kere yaptım. Kıl kökleri kalınlaştığı için apse yapabiliyor. Lazer epilasyon cidden rahatlık tavsiye ederim.
Nurcan03 Ayse_21 anladım isterseniz ilk bir iki sefer için kuaföre gidin. Sonrasında kendiniz daha rahat alırsınız. Bir de uyuşturan kremler var sanırım ismi emla mı neydi onu kullanabilirsiniz. Bilen biri söyler.