Prenses_annesiiiii Kızlar 1 yaşındayız. İnek sürüne ne zaman geçilir, doktoruma sormayı unuttum 🤦♀️ bide pastörize süt mü acaba yoksa taze kaynatılmş inek sütü mü verilir. Tecrübeli anneler yardım 😇🥰
zeytinbacilar Prenses_annesiiiii ben 1 yaşını doldurunca günlük süt vermeye başlamıştım azar azar doktorumuz günlük süt vermeye başlayabilirsin demişti emzirdiğim için çok vermiyordum vardiyalı çalışıyorum ben sabahları olmadığımda veriyordu kayınvalidem ben olduğum zaman da kahvaltıdan 1 2 saat sonra emziriyordum emziriyorsanız ve çalışmıyorsanız çokda vermenize gerek yok bence
Cnprtk Prenses_annesiiiii ben 1 yaşını doldurunca hemen vermedim 15 aylık yeni başladım ama bu pınar devam sütlerinden normal bizim içtiklerimizden değil. Ayrıca direk ztn süt içmior oğlum ama mesela meyvesine fln kahvaltısına koyuyorm
Prenses_annesiiiii Mom078 😊 ne zamandan snra öneriliyor acaba bilgim yok. Kimi doktor 1 yaştan snra verilir diyor kimisi 2 yaştan sonra diyor bilemedim 🙄 etraftan duyduklarm bunlar benimde 😊