Pinham İftira mı atmak haha😂 Bakarsanız yorumunuz görünmüyor, en azından ben göremiyorum. O halde iftira atmakla iftira atılan ben olmuş oluyorum. Benim hala anlayamadığım şey, ağzına yemek verilen bebeği Blw’li bebekten çatal kaşık kullanma yetisi bakımından daha yetersiz yapan nedir, ben gerçekten bunu anlamak için sordum soruyu, belki düşünemediğim bir etkisi olabilir diye. Blw’de amaç bebeğin motor becerilerini geliştirmektir. Keza araştırırsanız çatal ve bıçağın bir süre sonra sürece katıldığını ve çeşitli yöntemlerle çocuğa kullandırıldığını görebileceksiniz. Üstelik ısrarla ifade ettiğim gibi ben her hangi bir yöntemi ne savundum ne de doğruluğunu dayattım. Çocuk yetiştirmede böyle doğrular yoktur, karma yöntemler vardır, sezgiler vardır, çocuğa özgü geliştirilen yaklaşımlar vardır.Hangi alanda ne akademisyenliği yapılması kimseyi hiçbir konuda üstün kılmaz haliyle. Tıp otoriteleri, pedagoji otoriteleri bile genellikle uzlaşım sağlayamazlar, bilimsel bilginin kesinliği söz konusu değildir. Dolayısıyla yaklaşımlar vardır ve onlar da tartışılırlar. Beyin göçü bakımından kendini fasulyeden nimet sayacak kadar üstün bir bilim insanıyken, insani bir dille tartışmayı bile bilmemeniz çok acı. Emin olun fikrini alanının çerçeveleriyle ifade etme yeteneğinden yoksun, saldırgan ve farklı görüşlere tahammülsüz bir ’akademisyen’in katı önyargılarıyla uğraşmak en son iş edeceğim konu olur. İyi günler, bol sabırlar dilerim.