iki_prens_annesi Hangi marka kullaniyosunuz bnmkiler temiz cikmiyo ya birde yumusatici sartmi kullanilmasi onerilerinizi alirim 🤗😎😆
Cizi-kraker iki_prens_annesi duru granül Matik kullanıyorum lekeleri hiç biri çıkartmıyor ben hemen elimde citiliyorum leke kurumadan çıkıyor sonra makinaya atiyorum
Aslanmamy iki_prens_annesi uni baby kullanıyorum ama bizim de lekeler çıkmıyor ama hep 30 da yıkıyorum çekme yapmasın diye ondan olabilir
Ikizzannesi20 iki_prens_annesi dalan lavantali sabun tozu deterjan. Yumos yumusatici ikizlerim surekli ustlerini lekelerle boyuyor resmen makineye atiyorum hemen cikiyor
iki_prens_annesi Cizi-kraker bi kac kiyafet citilemek neysede baya kirli cikiyo camasirim iki cockla citilemeklede ugrasmk istemiyom bnde 🙈🙈
Mert_efe iki_prens_annesi ben sadece toz deterjan kullanıyom cnm gayet memnumum tertemiz yıkıyor Omo yada Alo kullanıyorum ve makinam kireç tutmasın die deterjanimi bıraktığım kabın içine 1 kutu toz calgon koyup karıştırıyorum o şekil cok temiz oluyor kıyafetler ve makina kessinlikle kireç tutmuyor
Cizi-kraker iki_prens_annesi vala bacım henüz lekeyi çıkaran bebe sabunu deterjanına denk gelmedim bulan varsa bana da bi el atsin
VERA19 iki_prens_annesi Ariel ve Omo memnun kaldığım deterjanlar.Persili de yeni yeni denedim o da güzel👍🏻 ama Perwoll’dan nefret ettim.Yumuşatıcı da kullanıyorum yoksa tahta gibi oluyor özellikle pantolonlar🙄