Aycanada Slm anneler kızıma bebe yatmaz aldım sadece 1 kere oturdu almak isteyen varsa sifirdan daha uygun fiyata vericem
busrasahinn Aycanada _busrasahinnn ekledim atabilir misiniz resim bide ne kadara satmayı dusunuyosunuz
Aycanada Mel-sin arkadas 50 ye veriyormus ondan temin edebilirsiniz hic kullanilmamis biseye baska bisey yapamam bursa ici elden teslim edebilirim sadece o
Mel-sin Aycanada Ben 0 aldım cnm 90 TLye. Kargo bedava hemde. Alacak arkadaşlar için söyledim ben. Sen 70e veriyorsun ama kargoyla aynı paraya gelicek. Gider sıfırını alır insanlar.
Heraninannesi Mel-sin Evet kargoyla aynı fiyata gelir dediğiniz gibi bende kargo dahil 90 tl ye aldım Instagram'da bebe yatmaz sayfasından tutumlu annelerde 50 tl bide kargo bedava 😊
Aycanada Algılama sorunu yoksa bursa ici elden teslim edebilirim yaziyo orda bi arkadas yazdi sehirdisindan onada bursada oldugumu ayni paraya gelecegini yazdim zaten
DerenGrkemYetiker İsteyen varsa İzmit içi ben de 50 liradan veriyorum tertemiz 1 hafta kullanıldı. Gri-beyaz bebeyatmaz marka unisex
Elifzeynepb DerenGrkemYetiker satildimi acaba gorebilirmiyim birde il disina akrgoya verebilirmisiniz
DerenGrkemYetiker Elifzeynepb hayır satılmadı henüz. Tabiki verebilirim ama kargo ne kadar tutar tabiki bilemem