Bfiliz Kızlar merhaba 5 ay 22 gunluk bır oglum var . Yurutec ıcın dusuncelerınız nedır kullanan kullanmayan doktoruna danısan kullananlar ne zaman koymaya basladı mesala kafam cok karısık yardımcı olursanız sevınırım
2balbiranne Bfiliz hiç kullanmadım gerekte duymadım doktorların da önermediğini görünce iyiki kullanmadım dedim biz yürüme arkadaşı kullandık şuan ikinci bebişim oldu ona da yürüme arkadaşı kullanacam inşallah
Minnossareannesi Bfiliz Bize doktorumuz günde 1 saati geçmemek kaydı ile koyabilirsin dedi 6 aydan sonra
Mom4775 Bfiliz 7 aylık koydum. 12 aylık yürüdü. Arkadaşım 5.5 aylık koydu 10.5 aylık yürüdü. Ayak ucuna falan da basmadı. Oyalanması için güzel bir sebep olmuştu o dönemde. Yeni yeni şeyler çıkarıyolar ama siz bilirsiniz tabi 🤷🏽♀️
MotherQueen İlk çocuğumdda kullandım ikinciyede aldım. Kendi kafama göre koydum ama doktora danışmadım 🌸
MotherQueen Miniminnak22 bidaha söyliyeyim iki çocuğumdada kullandım fakat doktora danışmadım( yani doğruluğu hakkında bilgim yok) anlatabildimmi?
Mrngz Bfiliz doktorumuz hıc onermedı ne hoppala ne yururtec yurume arkadası aldık bızde baya oyalanıyor onunla
Berk2020Mert2008 Bfiliz 7.5 aylık oğlum için çok tereddüt etmiştim ama 6.5 aylık olunca anneannesi almış annem bakıyor çünkü sürekli kucak kucak nereye kadar siz yürüteç te büyüdünüz neyiniz var dedi o gündür günde 30 dk kadar oyalıyor yürüteçte sorun olmaz Allah’ın izni ile
Rezzan Bfiliz yürüteç sevimli gözüküyor ama sağlık açısından hiç sevimli olmadığını düşünüyorum ki doktorumda bunu söyledi içe basma skkıntıları olabiliyor ve erkek bebeklerde yumurtalıkları sıkıştırıyor. Ama genede siz bilirsiniz ben kullanmadım hediye olarak almışlardı ama durdu öyle
RabisSerra Bfiliz ya kuzum benimki çok hareketli yürüyemiyo ama yürümek istiyo oturamıyo ama oturmak istiyo kucağı artık istemiyodu yere koyuyordum istemiyodu ağlıyordu durduramıyordum ay ne zaman bu yürüteci aldırdım rahatladım valla o kadar severki içinde özgürce istediği yere gidiyor .. bilmem doğru bilmem yanlış birazda çocuklar sizi yönlendiriyo bazı çocuklarda kendi oturmuyo istemiyo mesela. Benimki resmen dükkana gitsek tarif ederdi herhalde bunu alın diye o derece 😅😅😅
Arifeeee Bfiliz oğlum 11 aylık tam aylıkken oturtmaya başladım. Önceleri tum gün toplam yarım saatti.Zamanla süresini uzattım doktorumuz ev kazalarından dolayı önermiyorum dedi. Yürüme arkadaşini en erken 9 aylikken kullanabikirsiz düşünceniz varsa eğer . Zaten yürüteç kullansa da kullanmada da bebekler parmak uçlarında yürürler ilk başta. Ben kullansakta kullanmasakta yürümeye katkısı olduğunu düşünmüyorum. Zaten bebisiniz ne zaman yürüyecekse yine o zaman yürüyor. Şimdi ise duvardan duvara tutunarak bütün evi geziyor. Baktım yaramazlik yapıyor oturtuyorum ona en azından yetisemiyor bir şeylere.
Faray Bfiliz yürüteç 8. aydan önce kullanılmıyor canım, benim kız 9 aylık hiç kullanmadık kullanmayacağız da, bacak eğriliği, geç yürüme, ev kazaları, erkek bebeklerde testislere baskı gibi nedenlerden dolayı