Birprensesannesiii merhaba, bizim durumumuz biraz farklıydı ama kaka tutma sorunumuz vardı ve onu çözebilmek adına bir lazımlık aldık bunu kendisi seçti internetten aldık. Tuvalete bizimkinin yanına koyduk. Ina anlattım bu tuvalet bak sana göre kakan çişin geldiğinde buraya yapabilirsin dedim gemen yaptı. Hatta kaka tutma sorunu olmasına rağmen az miktarda kaka da yaptı. Ama bir iki denemeden sonra bıraktı. Ben tuvalete girdiğimde hep benimle geliyordu. Bende görüp öğrensin diye çilim geldi kakam geldi. Tuvalete gideceğim diye hep söyledim. Oda gelip pantolunuyla beziyle kendi tuvaletine oturyordu. Bir süre onun konforuna alıştıktan sonra bir kitapta okuduğumu tuvalete giysili oturmanın doğru olmadığını söyledim. Hımm tamam dedi! ( Ozamanlar çok güzel söz dinliyordu) bir daha oturmadı, bir süre daha böyle geçti ben tuvalete gittikçe oda geliyor oturmak isteyip oturamıyordu… sonra ben birgün komik bir şekilde ayy çok sıkıştım çok ooff off diye komik bir şekilde koştum tuvalete oda peşimden aynı şeyleri yapmaya çalışarak geldi. Ben üstümü çıkarırken o da başladı pant. Çıkardı bezi çıkartmamı istedi. Bezi çıkardım oturdu ve bir iki dakika sonra çiş yaptı… böyle birkaç gün canı istediğinde ben komiklik yapınca geldi… tuvalette bezi çıkarıp sonra bağladım hep. Ama her seferinde de sen artık büyüyorsun, büyüyünce hep çişlerini kakalarını tuvalete yapacaksın diye söyledim, anlattım. 15 20 gün de böyle sürdü( kaka tutmayla ilgili zaten tedavi görüyorduk hem psikolojik hemde fiziksel) kaka sorunu çözülmeye başlamıştı. kızım bir akşam; anne neden hala bez bağlıyorsun ben çok mu küçüğüm dedi… hayır annecim sen büyüdün istiyorsan çıkaralım bezi kilot giyelim dedim . Tamam dedi. Ertesi gün çıkaracağımıza söz verdik. Çok kısa sürede çözdük, kaka bir miktar daha oyaladı çünkü bağırsakları çıktı o dönemde sonra bağırsakları tıkandı…. şuan da yapıyor.