Rmrm gecen hafta oglum salonda yalniz agliyor diye mutfaga yanima aldim, bulasik makinesi bosaltiyordum. ana kucaginda kemeri bagli vaziyetteydi ama ana kucagini sandalyeye koyuyorduk genelde sanldayenin yastigini kaldirmadan koymusum hic yapmadigim birseydi ama oldu. daha koyup ise baslamamistim ki kemeri bagli oldugu icin koltukla beraber fayansin uzerine dustu.. nasil aglamak.. ben ciglik cigliga.. kendime cok kızgınım..hemen buz koydum, kucagima aldim. uykusu vardi zaten ama caninin acisiyla uyumaya basladi. bi yandan giyinip yanima buzluktaki sutlerden aldim biberon bez vs canta yaptim bi yandan da uyuma diye surekli uyandirdim. arabaya binince yine uyudu.. kabus gibiydi surekli goz kapaklarini acip kontrol ettim. hastanede 3 saat gozlemlediler, kafa ultrasonu cekildi. emzirip uyuttuk uyandirdik, uyanisini gormek istediler uyandi hamdolsun.. arnica surdum kizaran yerlerine hemen toparladi. eger doktorlar da bisi yok dedilerse korkmayin, bir cismin carpmasindan cok kafasinin uzerine dusmesinden korkuyor doktorlar..size de cok gecmis olsun, Allah tum cocuklari esirgesin, korusun..🙏🏻