CigdeminMevasi Smali bağırsak düzenleyici bu damla bizede doktorumz başta gaz için vermişti ama malesef bir işe yaramadı kızım kolik bir bebekti
GunesliHayat Smali benim kızımda kolikti.kolik bir bebeğe malesef hiçbir şey kökten çözüm olmuyor ancak rahatlatıyor.Biogaia da bizi az da olsa rahatlatmıştı.her gün aynı saatte 5 damla vermeniz gerekiyor.
Katya Smali kaka uzun süre yapmazsa günde 5 damla olacak sekılde kullanıyorum iyi geliyor. Ancak hemen o gün değil ertesi gün yada bir sonraki gün işe yarıyor. En az 3 gün kullanıyorum yani. Bu bir gaz damlası değil probiyotik içeren damla o nedenle gazının düzelmesini beklememek lazım. Gaz İçin her gün 10 damla nurse hurvey damlası kullanıyorum iyi geldi.
gulay_candemir Smali Oğlum kolik bir bebekti kullanmadığım gaz damlası kalmadı bir yaşına geldiğinde bitti şükür gaz sorunu 👏
BuseCan Smali düzenli kullanırsan 3-4 güne etkisini görürsün. Aynı saatte vermeye dikkat etmen lazım sadece.
eslemsiii Smali bununla beraber bi gaz damlası da kullanmalısınız. Ben vicol, zinco, sab simplec, aguline şurup, nurse harveys damla kullanmıştım en iyisi nurse damlaydı 👍🏻 İçeriği zeytinyağlı olduğundan mı bilmiyorum ama çok rahatlatmıştı kızımı.
Smali Ogretmennannee1 bende az önce aldım san simplex nasıl kullanıyorsunuz acaba detaylı bilgi verir misiniz?
Smali Ogretmennannee1 anldim canım çok sağol bir kaç şey daha soracağım aynı zamanda biogia da kullandıniz demi? Çok Gazlıyiz yanlış bişe de yapmak istemiyorum ondan sordim canım.prospektuste 15damla yazıyor.bebeginiz küçük mü?
Ogretmennannee1 Smali bize doğduğunda vermişti Dr. Şimdi bıraktık o zaman ama günde 2 kere 5 damla veriyordum onuda 🌸
Ranaa Smali valla bende kullanıyorm verdikten 15 dk sonra kaka yapiyo bence en başarılı bağırsak duzenleyicilerden birisi