Zynpalmina Bebeğimin doğuştan kalça ve belinde morluklar var doktor doğum lekesi zamanla geçer dedi böyle olup da geçen var mı
Melise Zynpalmina bizim de var genelde esmer bebeklerde oluyormuş Moğol lekesi diye geçiyor internetten bakabilirsiniz bizim doktorumuzda büyüdükçe geçer dedi 1 buçuk yaşında hala var
Srhtzlyh Zynpalmina bebeğiniz kaç aylıkveya günlük? Benim bebeğimin belide morumsu gibi doktor 3 ay filan böyle oluy sonra düzelir normal dedi 29 günlük şuan.
Senyenisingaliba Zynpalmina benim oğlumda da vardi suan 5 ayligiz geçti canim ama doktora mutlaka sor ne zamana kadar surer bilemem Doğum lekemiz belinde bizimkinin sanirim çilek gibi birsey asermisim😂😂
Elif00 Zynpalmina benım kızımda da var ben unutuyorum doktora sormayı ama büyüklerin hepsi doğum lekesi diyor
EfeBugra Benim oğlumunda var mongol lekesi tam poposunun üstü beline dogru ben ilk banyosunda görmüştüm doğumdan bir gün sonra . Doktorumuz büyüdükçe geçer demişti şuan 13 aylık olacagız büyüdükçe oda büyüyor gibi geçmedi yani ☺️
Karaoglannesi Zynpalmina mongol lekesi demin sordum doktora 6 aylık oldu oğlum hala var 2 yaşına kadar geçer dedi