Dadam Bir bebek hiç bir aktivite yi yapmak istemez mi yahu 😁 ben saldım arkadaşlar, oluruna bırakıyorum, pes 😂 Sizin bıcırıklar ne alemde 😅
ElifTGM Dadam benimki ayıcığın üstüne binip dıgıdık yapıyor o yetmedi az önce kafamın üzerine oturup bana dıgıdık yaptı. Haftadan selamlar söyleceklerim bu kadar 😂
ElifTGM Dadam alcan koli bandını yapıştırcan kapının arkasına . Sök çocum diycen. 2 saat garantili oyun.
Dadam ecemm-6161 yazık verilen paralara 😂 hayır bi de hamur falan yoğursam illa gelir elini sokmaya çalışır, izin vermeyince tatlı oluyo demek ki 😂
Dadam ElifTGM ah yavrum napsın çocuklar neyle oynayacaklarını şaşırıyor, dışarı çıkarsan peşinden koşmana 39.hafta izin vermez 😅
Dadam ElifTGM bu seçenekler güzel, elektrik bandı almıştım renkli onlarla yapıyım 👍🏻 mama sandalyesine yapıştırıyorum bazen ayağa kalkmasın oyalansın diye 🤦🏻♀️
ElifTGM Dadam aslında hamilelikte kilo verdiğim için sadece göbek ve bebek var 😂 hala koşuyorum 😁 ve halen kucağımda koalalı sarılmalar yapıyoruz 😂 koşmak değilde sokak köpekleri beni çok korkutuyır
ElifTGM Dadam Bu yaklaşık 5 ay öncesiydi. O zamanda çok seviyordu halen çok seviyor. Şimdi mesela iş tutarken mutfaktaki buzdolabına bulaşık mak falan yapıştırıyorum hem parmacıkları gelişiyor hem vaktini bayağı harcıyor