aselimm12 Kızlar sağ taraftan 3 tane diş çektirdim. Bir hafta oldu ama ağzımı açamıyorum sanki çenem kitlenmiş gibi dikişler alınacak ama açamıyorum ağzımı. Kimseye soramadım sadece aklıma siz geldiniz. Bunu yaşayan var mı zamanla düzelir mi
Mom095 aselimm12 ağrı kesici vs vermediler mi? Benimde küçük bi iki dikişle alınmıştı yirmilik dişim gerçekten çok fenaydı bi hafta. Diğer dişleri çektirmeye benzemiyo bu diş farklı oluyor. Çok geçmiş olsun
Srhnzlcn aselimm12 canm küçük diş fırçası ile ilk günden hafif dişlerni fırçalamalıydın.. birde soğuk kompres uygulaman lazımdı süt ürünleride yasaktı bunları yapmışmıydın Allah yardımcın olsun bnde çok zorlanmıştm
Alinduru aselimm12 ben de sırayla dördünü de aldırdım hepsinde aynı sorunu yaşadım. Birkaç gün sürüyor maalesef sonra düzeliyor. Yavaş yavaş böyle açma kapama yapıyordum esnesin diye.
3children1mom Mom095 Demeyin yaa😥 Bende cektiricem 20 lik ağrımıyor ama kırık ağrımadan çektirmek istiyorum…
farukerenim aselimm12 bende iki yirmiliği çektirdim dikiş de atılmıştı agzımı hep yarım açtım agrın oluyor yutkunurken bile canım acırdı
Mom095 aselimm12 bi hafta su bile içemedim sadece çorbayla beslendim. Yirmilik diş çok zor oluyor gerçekten. İnşallah tez zamanda geçer cnm
Mom095 3children1mom benimde çektirdiğimin birazı çıktı birazı içerdeydi. Yarım yani. O halde bile çok zordu. Bide en sonda ya. Ağzım yırtılacak sanmıştım kadın çekerken
Adamelis12 aselimm12 çok normal dikişler alınınca rahatlarsın benim bütün 20 lik dişlerim ameliyatla alındı biri çene kemiği kaldırılarak alındı diğerleri normal kesi sadece 1 hafta ağzıma sadece pipet giriyordu dikişlerden dolayı dikişler alınınca rahatladım sadece bir sızlama olur 1-2 gün sonra geçer
ErvaKoc Dört gün çektim bu derdi ama oyle böyle deil kızımla ilgilenemeyecek kadar kötü olmustum çok geçmiş olsun 🦋
Mom095 3children1mom valla benim diğer tarafta içe gömülü. O da ciddi ameliyatla alıncak. Ben de korkumdan aldırmıyorum 🥴😢 acı ama gerçek 🙄😁
Purely aselimm12 2 kere bu yüzden ameliyat oldum izmirde. Bir tanesinde sol altı aldılar diğerinde sağ alt ve üstü aldılar. Ikisinin birden alındığı zaman 15 tane dikiş vardı ağzımda.