Yeldanuroner Bebeğim emzik almıyor ne yaptıysam olmadı damaklı emzik almıştım kullanmıyor atıyor midesi bulanıyor napmaliyim
_bahar_ Yeldanuroner almayan bebek almıyor ben pahalisindan ucuzuna damaklisi damaksizi kauçuk uçlu kiraz uçlu hepsini denedim hiç birini almadı artık pes ettim
MuhammedMusa Yeldanuroner Bibs emzik alın belki onu tutar. Benim bebeğim de verdiğim diğer emzikleri ağzından atıyordu sürekli. Bibs kurtarıcım oldu
Gizti Yeldanuroner bazı bebekler böyle öyle canm emzigi terch etmyolar ben mesela daha doğdu mememi vermeden emzik verdim havada kaptı damaklıyı 10 dk emp atıyodu damaszı agzından düşürmüyo
QueenBeee Yeldanuroner bebeğim bir aylık ve altı gündür her türlü emziği denedim hiçbirini tutmadı tutmayınca tutmuyor gerçekten 😟
Yeldanuroner QueenBeee hemde hiç ya ogk vs yaoior şekere baniom şekeri yiyor emziği atıyor çok fenalar cok
Fatmabkdmr Benim de tutmuyordu ama alıştık arttık 5 aylık olduk avent Ultra ait karanlıkta parlayan emzik. Ağzına verdim sürekli tuttu deneyin isterseniz. E bebekten almıştım.
Gulcan88 Yeldanuroner daha cok minnak 😊 oglum 3 gunlukken kapmisti emzigı ama kızım 6. Ayina dogru emmeye basladı keyiflerine bagli yani 😂
_bahar_ Yeldanuroner keşke evet emzik almadan çok zor oluyor hele tek başınanaysanhic birşeye vvaktin kalmiyor emzik yerine de seni kullanıyor kusmalra da çok oluyo tabi