Alfaabetaa Yaa bu sızlamalar ne zaman geçer 5. Gün bitti ama bu gün sankii arttı yanıyor gibi sizin ne zaman gecmiştii
Zeyhoo Alfaabetaa 5.gün hastaneden çıkacaktım benimde normaldi dogumum çıkmadan önce öyle bi sancı tuttu ki anlatamam aglamaktan helak olmuştum allah yardımcın olsun 40günden fazla sürdü benim agrılar da dikişin düşmesi de
Yeldanuroner Alfaabetaa canım benim bir ay oldu dikişim açılmış kanama yapior ağrısı vs var iç dikislerim halen duruyor dış düştü ama halen berbat aciyir
Balkupum2505 Alfaabetaa 2 ay çektim dikişlerimden batikonun spreyi vardi onla rahatliyodum. Ne oturabildim ne cocukla ilgilenebilmistim acisina
Alfaabetaa Pasaannesiiii 40 gün boyunca acısı devam mı ettii bana hep bir haftads geciyor diyolar ben şuan sızlamadsn uyuyamıyorum. Bende düzenli temizliğini yapıyorum batikon sürüyorum ama bugün cok kötü oldum
Pasaannesiiii Alfaabetaa her geçen gün azaldı tabi ama totalde 40 gün sürdü benim çok dikişim vardı, üstüne oturamıyordum
Betul1 Alfaabetaa elinizde varsa Her tuvalete gittiğinizde kantaron yağı sürün çabuk toparlıyor ilk bir hafta sızlama devam edebilir sonra azalacaktır
anne15 Alfaabetaa ben ilk iki gün yasadım snra daha rahattım. Batikon vermişlerdi hep onla yıkadım gazlı bez kullandım havada aldı cabuk iyileştim
S3d Alfaabetaa 15 -20 gün sonra geçmişti dikişlerim gayet rahattı benim, en başlarda hiç geçmeyecek gibi geliyordu