Sonsuzask_06 Kızlar yeni merakım iğne oyası… bende yapmak istiyorum aranızda yapan var mı hiç bir bilgim yok önerebileceğiniz YouTube kanalı var mı
Mom299 Sonsuzask_06 Ben yapıyorum ama öle bi kanaldan felan hiç.bakmadım kendim ögrendimdi 2 yılda komek kursuna gittim daha iyi yapayım diye aslında çok zevkli ama ben sevmiyorum😁😄
Asafecrin Sonsuzask_06 YouTube da ayşenin igne oyaları diye Bi sayfa var Bn genellikle o sayfaya bakarım canım istersen sende bakabilirsin
Canevlatlarim95 Sonsuzask_06 bende yapıyorum cnm ama kendim ogrendim YouTube falan bakmadım ama bu bir yıldır hiç yaomamisim nedense yaptığımda çok sıkıcı geliyor bana ama gzlde yaparım 😂
2prensses_annesi Sonsuzask_06 ya ben igne oyasinin i sini bilmezdim youtubeden izleye izleye ogrendim simidi gayet guzel yapabiliyorum haticenin el emekleri diye bi kanaal vardi ona bakiyorum hala bakiyorum ❤🧚♀️
Mom299 Sonsuzask_06 tekniğini.ankadıktan sonra yaparsın tabiki daha önceden hiç yapmışlıgın da varsa hemen anlardın merak etme sen yeterki teknigi kavra yeter👍
Asafecrin Sonsuzask_06 evet ilk başlarda zor geliyor insana bnde ögrenene kadar cok sıkılmıştım ilk başta bnde vazgeçmiştim ama snra insan alışıyor denemeyi bırakma illaki ögreneceksin biz kadınlar isteyelim yeterki cnm😊