Hamzamoms Kızlar 1 bucuk aylık bebeğim var uykuya geçişlerinde zorlanıyor onun için almayı düşünüyorum, sizce kullanışlı mı ne kadar kullanılır önerir misiniz ona göre alacağım 🙏
Woody Hamzamoms Arkadaşım çok memnundu. Dışarıda seste uzunca bir süre onla uyutmyştu. Pandemi var ama şu an tabi. O işlevi yok yani 🙄
Polttuba Hamzamoms kızım alti aylık üçüncü ayından beri kullanıyoruz. Çok memnunuz dışarıda evde çok büyük rahatlık
Fatma_nefes Hamzamoms Zeyhoo biz 1 aylıkken kullanmaya başladık şu an 5 buçuk aylık hala kullanıyoruz ve gerçekten etkili uyku süresini uzatıyor, alıştığı için onsuz daha kısa uyuyor benim çok işime yaradı. Hatta normalde ufacık bir seste bile uyuyamayan ben o seste uyuyorum artık 😃
Durush Hamzamoms güzel fakat sabaha kadar açarsanız geceleri 1 haftada pili bitiyor minik pahalı pillerden içindeki.. sesi çok çıkmıyor horlayan bir eşiniz varsa yetersiz kalabilir 😅
Eymen03 Oğlum 4 aylık doğduğundan belli kullanıyorum çok iyi oluyor .Evde , dışarıda baya faydalı çıkarandan Allah razı olsun🤗
Zeyhoo Eymen03 ya benimki de 4bucuk aylık ben bastan almadım ondan peluş oyuncak veriyordum kolunun arasına ama farkediyor sürekli koluma sarılıp yatıyo müzik olmayınca da gözünü açıp ben gitmiş miyim diye kontrol ediyo acaba sonradan alsam yinede işe yararmı🤨
Eymen03 Zeyhoo kesinlikle alın derim zaten içinde farklı seslerde var denersiniz biraz pahalı ama kurtarıcım benım 🤗😍
Zeyhoo Eymen03 ya ben türkiyede degilim de benzeri başka bişey buldum bu 5dk anne karnı gürültüsü yapıp susuyomuş sonra cocuk aglarsa tekrar devreye giriyormuş öyle bişey mi o da? Ve hani derler ya ilk 3ay anne karnında hissedermiş daha dünyaya alışık olmazmış diye simdi biz 3ayı geçtik sonuçta o zaman anne karnı sesi rahatlatmayacakmı kafamda deli sorular😂
Eymen03 Zeyhoo evet kapı kapandığı zaman bile devreye giriyor 🤗 yumurta mı tavuktan çıkar ? Tavuk mu yumurtadan çıkar sorusuna döndü biraz 🤣
Eymen03 Durush bim de ki pillerden kullanabilirsiniz satıcı onu önerdi yoksa bende gidip pahalı olanı alacaktım😁
Zeyhoo Eymen03 valla annelik çok büyük bir okyanus ve ben içinde kayboluyorum sürekli😂😂 aklım ermiyo artık bazı şeylere🙄
Durush Eymen03 biz beyaz gürültü işini bitirdik çok şükür 6 aya kadar sürdü cep telefonu ile sese uyuyamayan ben alıştım
Nrkzy Hamzamoms genel olarak memnunum kullanışlı çıkardığı ses anne karnındaki sese benzediği için bebekleri rahatlatıyor. Fonksiyonel bir ürün hem uyku arkadaşı hem oyuncak.Bebek arabasına beşiğe ana kucağına üstündeki cırtcırttan asabilirsiniz.sesi ayarlanabiliyor azaltıp arttırabiliyorsunuz.
Zeyhoo Eymen03 baksana bırakmışım zaten burda milletin yaptıklarını gördükçe kendime sen nasıl annesin diyesim geliyo😂 ben eski usül büyütüyorum 🤪