Mehtapakgl 15 günlük bebeğim var emzik vermemek içim direniyorum 4 saat oldu uyumuyor anca memede uyuyor 🤦🏻♀️ veren oldu mu aranızda
Gamzeli2206 Mehtapakgl bende ilk başta vermedim ilk 6 ay 6 aydan sonra alıştırdım ben emziğe sıcak bakıyorum bu kadar söyleyecelerim 😀
Aznurr Gamzeli2206 nasıl alıştı ben alşıtramadm diliyle itiyoo 3 aylık olcak bebeğimm. 5 ytane emzık var hcbırını almıoo
Nezzz_ Mehtapakgl Ben 1 aylikken verdim canim verebilirsin tabiki 4 gunlukkene veren bile var damaklı emzikler var yenidogan oldugu icin damaklı vermen uygun olur uyuynca cikarirsin bi nevi rahatlarsin benim.bebegim emmeyi cok seviyor 1 saat memede kalsa bile doymasina ragmen birakmiyordu bu sebeple tercih ettim
Mehtapakgl Nezzz_ benimki öyle 15 günlük doyduğu halde memede meme. Uyutmam 4 saatimi alıyor. Yorgunluktan uykusuzluktan mahfoluyoruö
Serifeinc4 Mehtapakgl ben doğduğu ilk bikac saat içerisinde vermiştim çok az durup çıkarmıştık sonra da ara ara verdim şimdi 2 aylık olacak ara ara veriyorum öyle çok düşkün de olmadı
zeynep_krktk Mehtapakgl Büyük oğluma doğunca verdim pek almadı sonra uyurken veriyodum dışarı çıkarken veriyodum alıyodu aniden bıraktı dahada emmedi çok uğraştım emsin diye şimdi 20 günlük küçük oğlum var dogunca onada verdim emdi benide emiyo emmesinde bi sıkıntı olmadı şükür büyük oglumu ayakta sallayarak uyuturdm sonra düzene soktum unuttu küçüğünüde sallamamak için direniyorum emziği veriyorum uyuyo bazen almıyo kendi kendine uyumaya alıştırıyorum malum 2 çocuk geceleri yatak yatak geziyorum büyüğü küçüğün sesini duyunca ağlıyo küçüğüne emzik verip büyüğün yanına gidip uzanıyorum uykuya dalıyo falan benm geceler böyle geçiyo 😁 yaşayan zombi gibiyim 🙈 büyük oğlum damaklı emerdi aventin smothe emziği var anne göğsü gibi olan onu hiç almadı küçüğüde damaklıyı hiç almıo aventin olankini alıyo 😁 çocuktan çocuga gerçekten çok fark var 🤦🏻♀️
Pamukkzm Mehtapakgl 27 gün oldu emzik vermedim belki hiç vermem meme de dalıyor yatağına koyuyorum . Ben uzun yıllarbemzik kullanmışım resmen damak yapımı bozmuş o sebeple vermeye korkuyorum
Sevgilikizim Mehtapakgl ben doğduğu gün verdim çokta.rahatim. cok şükür doktorum bile onerdi ver canım sen bakma sağdan soldan duyduklarina
Damlakurutoprak Mehtapakgl bende vermemek için direnmiştim şimdi diyorumki bir daha doğurursam doktor karnımdan çıkarır çıkarmaz ağzına emzik versin 1 haftalıkken vermeye başladım ben
Love_me Memede uyumak istiyordu, buna müsaade etmedim. 41 gün direndim. Kendi kendine uykuya geçişini sağlayamadım ve 41 gün sonunda emzik verdim. Şimdi kundak yapıyorum emzik veriyorum daha rahat uyuyo. Uykuya dalıncada emziği agzından alıyorum