Anneogul29 sizi biraz zorlayacaktır ama öncelikle karısımlardan vazgececeksiniz. Önce parmak boyutta haşlanmış sebzelerle baslayın. Eline alsın , karsısına geçin sizi taklit etsin bak böyle yenir gibi oyunlar şarkılarla öğün süresi maksimum 15-20 dk olacak sekilde hazırlayın. Damaklarıyla iyice cigner ama zamanla. İlk basta yemek istemezse hic üstelemeyin ama aç kalacak diye blender yapıp vermeyin 15-20 gün sabır. Sıvı seyler için eliyle tutabileceği bardaklardan veya biberon kapaklarından faydalanabilirsiniz. Önüne kullanmasa da ayına uygun catal kasık koyun görsün alıssın. Ben blw 6 ay 10 günlüktü basladım, 13. aydan beri kasık catal kullanabiliyor o yüzden onların başaramayacağı hiçbir şey yok. Siz ona güvenip destek olun yapacaktır. Sadece yemek yedireceğiniz alandan halı vs. kaldırın kirlenecek kolay temizlemeniz önemli. ben örtü sermedim ki bir ıslak bezle silmeyi daha dogru buldum sürekli örtü yıkamaktansa silmek daha kolay geldi. Önlük giydirmeye alıstırın, oglum hiç sevmedi üst bas acayip batıyor ilk zamanlar.