Neslihantrkk Busraabdullah 4 aylık çare bulamadım. Piyasadaki bütün gaz damlalarını denedim. Kiraz çekirdeği masaj banyo sıcak su torbası rezene kimyon anason ne denemedim ki. Allah yardımcınız olsun, gazlı bebeği olan annelere çok üzülüyorum . 4 ayda çöktüm resmen
Yagmurlubigun Busraabdullah aguline gaz için surup kullandık iyi geldi şükür atlattık o zamanları sizde atlatırsınız inşallah
Azra_zeynep YouTube de kolik müzikleri var onları dinlet iyi gelir ya da ağladığı an banyoya gir çeşmeyi aç bebiş su sesini duyar duymaz susacaktır ben böyle sakinleştiriyordum kızımı inşallah sende de işe yarar
Neslihantrkk aaayazgc 3 aydan sonra yavaş yavaş biter dediler yok bitmiyor valla umudum kalmadı artık 1 hafta sonra 4 aylık olacak çocuk hep huzursuz. Oturup ağlıyorum rahatlıyorum biraz psikolojim bozuldu artık
aaayazgc Neslihantrkk yemin ederim beni anlatıyosun ne uyku uyuyabiliuorum ne duşa girebiliyorum yemek bile yapamıyorum resmen çok fena durumdayız ne olcak bilmiyorum bana da 3 ayda geçer dediler ama yok ya syni
Neslihantrkk aaayazgc bende öyleyim canım. hamileyken 15 kilo alıp doğumdan sonra 20 kilo verdim. Koşturmaktan yemek yemeye vakit bulamıyorum bekliyorum dört gözle bitsin diye ama nerdee. Valla zor ya insan çileden çıkıyor