Canann21 Bebeğim 4 ay 8 günlük 2 saate bir emiyor acaba doymuyor mu hemen acıkıyor mamaya başlamalımıyım sizce
Aligulcin Canann21 sakın verme mama ya başlama böylede düşünme gerekirse saat başı ver ama mamaya başlama kendine sütüne güven
Aligulcin Canann21 2 saatte bir emmeside gayet doğal bir durum eğer mamaya başlarsan sütün kesilir bu sefer çok pişman olursun
Canann21 Yenidennn Sürekli değiştiriyorum 8 gün önce doktor kontrolünde de mama vermedi ama sürekli acıkıyor doymuyormu diye
Canann21 Mlke301020 Yenidoğan olsa 2 saati geçirmem sarılık olur diye doğudugnda olmuştu çünkü ama en fazla 4 5 saat geceleri uyuyabilir dedi doktor ondan sonra uyandır emzir dedi gece uyuyor da gündüzleri hemen acıkıyor
Mlke301020 Canann21 evet benimde aynı gece 5 saat uyuyor acıkmıyor ama gündüzleri sürekli emmek istiyor bende emziriyorum valla 😄 hoşuma da gidiyor bakıp gülüyor bana oynuyor kucağımda maşallah bebişlerimizd 😄
Canann21 Aligulcin Sütüm çok şükür var ama gündüzleri genellikle sürekli emmek istiyor doymuyor sanıyorum bezleri falan sayısı güzel geöen hafta doktor kontrolünde de mama ya basla demedi ama ne biliyim doymuyor sanıyorum
Canann21 Aligulcin Hani büyüdü ya saatleri uzar diye düşündüm emme süresi 3 4 saat falan diye gece sıkıntı yok ama gündüzleri öyle yapınca doymuyor sanıyorum Teşekkür ederim
Aligulcin Canann21 gündüz uykuya geçişler için kullanıyordur bence seni 😂😂 kilosu bezi güzel sütün iyiyse zaten ek gıda için 2 ayın kalmış neden mamaya geçesin ki boş yere
Canann21 Yenidennn Emzirirm sıkıntı yok da dedim doymuyor mu ama doymasa doktor mama ver derdi bişey demedi demekki keyfi yere de emiyor beni 😅
Canann21 Aligulcin Evet genellikle memede uyuya kalıyor bazen de iki çekip bana bakıyor etrafı izleyip tekrar devam ediyor 😂
Ediseymenatay Ben de evde olduğum günlerde sürekli oğlum meme de yüzde yüz doyduğuna da eminim üstelik. Saatte bir emer iki saatte bir emer canı nasıl ister. Bebeklerin emme faaliyetleri sadece açlık değil annem. Sevgi, özlem,rahatlama, sakinleşme vs vs.