Esme Bebeğim 7 aylıkken 9 kg idi . Şuan 8 ay olmasına 6 gün var ve aynı kiloda çıktı 9 kg . bu normal kabul ediliyor mu doktorundan bu konuyla ilgili birşey duyan oldu mu 😢😢😢
Mselim Esme canınızı sıkmayın diş çıkıyordur büyük ihtimalle. Zaten 6.aydan sonra kilo alımı baya azalıyor. Biz de 5.ay öyle olmustu 300gr falan almıştı. Sonra toparladı çok şükür
Kuzu Esme 12 aylıkken 9 kilo idi 18 aylıkken 9700 yani sadece 700 gram almış evham yaptım bütün testlerini yaptırdım normal cikti doktorum böyle bebek cok görüyorum için rahat etsin diye yaptım korkmana gerek yok dedi
Esme Mselim 300 gram alsa hiç düşünmem de almamış olmamasına şaşırdım . Çok kısa emiyor acaba doymuyor mu
Mselim Esme ek gıda alıyordur sanırım doymasa bile ordan tamamlar diye düşünüyorum 🧐 yüne doktorunuza danışmak en doğrusu
Esme AtaVeAnnesii çok şükür yemek yeme konusunda sıkıntımız yok iştahlı . Ben de ona şaşırdım herşeyi yiyip nasıl aynı kiloda kaldı . Emerken çok kısa emiyor acba sütüm mü yetersiz kalıyor ki anlamadım 😢
Esme Kuzu anladım . Bu aya kadar rütin bir şekilde alıyordu ilk defa bu ay böyle olunca bi afalladım istr istemez
AtaVeAnnesii Esme belki cok hareketlidir canim boya uzamistir zaten artik cok kilo almiyorlar bide bunlar varsa o yuzden olabilir tabi doktorun en digrusunu soyler yinede😘