durupelin serebro 38 derece görürseniz eğer ilik dua aldırın wger fayda olmazsa calpol verebilirsiniz ve kalın giydirmeyin
Dogavesultan serebro üzerini çok örtmeyin düşmezse calpol verin bence gece gece duş aldırmayın ateş düşsün derken bide üşütmeyin derim çom yüksek bi ateş değil çünkü
Bsecill serebro çorabın içine limon sıkıp giydirebilirsiniz ılık duş aldırabilirsiNiz evde varsa udi hindi yağı yada çörel otu yağı ile eklemleri ovabilirsiniz. Endişelenmeyin sıkı takipte olun 38,5 sonrasında ayına göre calpol/fitil verebilirsiniz
serebro durupelin üstünü soydum sadece zibinla. Çok huysuz ağlamaklı ağrısı var diye calpol verip yatırmıştım kaç saat arayla verilebilir?
Minikuzu serebro hemen şurup vermeyin 3 gün ateşle uğraştık daha yeni bugün normale döndü. Doktorumuz rutin şekilde şurup verme bırak vücut dirensin dedi öyle yapınca bşr daha ateşi çıkmadı. 38 geçerse şurup ver dedi
Bsecill serebro mutlaka ağrısı vardır ama onuda soğuk muz elma gibi şeylerle diş kaşımasını sağlayarak bertaraf edebilirsiniz birde ben kulağına biraz masaj yapıyorum rahatlıyor. Doğal yollarla ateş düşürmeye çalışırsanız daha iyi olur çünkü çok yüksek bir ateş değil ama tabi ki siz bilirsiniz yinede