Gasmee Merhaba annelerim oğlum 5 aylık.Gündüz uykuları çok kısa.Günde bir kere türk kahvesi yada nescafe içiyorum sizce uykusunu etkiler mi ?
Karenimmm Gasmee kızım 4 ay emdi o zamanlar ben içiyodum ya özellikle nescafe kızımın uykusu da gayet düzenliydi
Deletedmom47 Gasmee Tatlım ben kahve manyağıydım hamilelikte keyfi kaçtı içemedim başından sonuna kadar .3 aylık olacağız Mart 1’de ,1 aydır varyaa günde 3 bardak Türk kahvesi kesin aşşagısı olmuyor birde yaparken cay kaşığının yarısına koyup yiyorum .Bitireyim telvelerinii yemeden bitirmiyorum .Kahve açlığı oluştu .Şükür bi sıkıntı olmadı uykuda felan 🥰☕️
Deletedmom324 Deletedmom47 bebegi baska turlu etkileniyor mu ne bilim herseyin fazlasi zarar ya. Ben de cok seviyorum 1 tane iciyorum korkudan :))
Deletedmom47 Deletedmom324 Tatlım bi sorun sıkıntı yaşamadım ,yaşamam sanırsamda sanmıyorum inşallah 🐣
balyanakannesielif Gasmee ay kahve ne ki sigara içen annelerimiz var onlar napsın yani kısacası ben 🙄
Azraninnnannnesi Gasmee 1 taneden bişey olmaz bence bazen günde 2 içtiğim oluyorum misafir gelince hiç etki yapmadı
Aybk Gasmee sanmıyorum valla, ben hergün hemen hemen 2 fincan filtre kahve, 2 fincan Türk kahvesi içiyorum, suan 3 aylıgız, hamileliğim den beri Böyleyiz bazen daha da çok oluyor hatta ama uykularımız düzenli
Ciilem Destekli uyutuyorsan derin uykuya dalamıyordur canımm Bebekler 45 dakika sonra derin uykuya geçerken nasıl uyutuldularsa öyle uyutulmak isterlermiş öyle uyumazlarmış
FiE Ben içtiğimde uykusuzluk yapmıyordu sadece emzirme dönemi olduğuniçin ekstra şekerim düşüyordu bıraktım