Minnokkunannesi Bebeğim altı aylık meyve püresi yoğurt ve pırasa havuç patates yapıyorum sürekli hep aynı.. Tavuk suyu tavuklu çorba yapabilir miyim bilgisi olan var mı?
Ummu_64 Minnokkunannesi 3 gün kuralına uyarak yavaş yavaş kontrol ederek verebilirsin bence ama önce doktorunuza danışın en iyisini o bilir
mirayilknurtolga Minnokkunannesi 7.5aylık olduğunda kuzu kıyma ve balık vermeye başladım. 8 aylık olduğunda tavuk. Deneyebileceğiniz daha çok sebze var. Kış ayındayız. Onlardan devam edebilirsiniz. Kontrolünde doktora sorarsınız ekleyip ekleyemeyeceğinizi.
Roseses Ben 7. Ayında başlamıştım organik tavuk haşlayıp suyunu bardaklara koyup çorbasına yemeklerine hatta ev eriştesini pişirirken bile tavuk suyunda pişiriyordum, minik minik doğrayıp tavuklu omlet yapıyordum aralarda değişiklik olsun diye
Tberksusahra Minnokkunannesi benimki bes ay 20gunluk tarhana çorbası felan veriyorum yer hic bisey olmaz Allah’ın izniyle verin bence
Minnokkunannesi Koalamm yarım havuç yarım havuö boyunda pırasa doğruyorum minik minik. Bir çay kaşığı pirinç minicik bi sarımsak pişiriyorum. Bir çay kaşığı hakiki zeytin yağı ekleyip çatalın arkasıyla eziyorum. Çok beğendi. Bu gıdalar 6 aya uygun tamamen denemeni öneririm
Koalamm Minnokkunannesi Çok teşekkür ederim sarımsak gaz yapmiyormu bebeklere soğan falan da veren var da
Woody Minnokkunannesi Bence tavuğa ne kadsr geç başlankrsa o kadar iyi. O kadar ilaçlı o kadsr hormonlular ki malesef. Kuzenim 5 yaşlarında regl olmaya başlayacaktı. Doktorlar ilaçla durdurdu. Doktorun yasakladığı tek şey tavuktu. Asla yemeyecek demişti.
Woody Minnokkunannesi burada hindilere ilaç verilmediğini daha doğal oldugunu okumuştum. Dogrulugunu bilmiyorum Bu arada bazı yerlerin organik diye sattıkları da organik olmuyor. Çiftliklerde yumurtadan kesilenler alıyorlar yok parasına. Organik, köy tavugu diye satıyorlar. Gözünüzle görmeden almayın size tavsiyem
Minnokkunannesi Koalamm 6 ayda veriliyor diye verdim canım minicik koydum yemeğine bi sıkıntı yaşamadık
Roseses 050620 migroslarda vardı ilk önce oradan almıştım sonra mahalle kasabına söyleyince biz de getirttiriyoruz isteğinize özel haftada bir gün çiftik ürünü dedi sonrasında kasaptan almaya başladım, 1 tavuk bebişe 1 ay yetiyordu sonra biz kullanıyorduk bitmez ki
Muhammedensar Merhaba hanımlar. Bu tabloyu doktorum verdi. Buna uyarak gidiyorum. İşinize yarar belki diye bırakıyorum 🌺 [url=https://hizliresim.com/T5l3PN][img]https://i.hizliresim.com/T5l3PN.jpg[/img][/url
050620 Roseses evet canım tabi biter mi çok sağol bizde 9.aya yeni girdik hiç vermedim organik nereden bulurum diye sormak istedim teşekkür ederim
Woody [silindi] evet ama işte gezen tavuk da belli olmuyor. Çiftliklerden toplu alıp, 1 2 hafta besleyip gezen tavuk diye satıyorlar 🤦♀️ Hatta o yüzden kasaplar belli günlerde getiriyoruz tavugu, toplu geliyor falan diyorlar 🤦♀️