Zeyno2 Kızlar doğumdan sonra ne zaman dikişleriniz düştü ve tam olarak iyileştiniz dikişler le ilgili en kötü ne yaşadınız
Ftmnrhazal Zeyno2 38. Günde düşmeye başlamıştı tam iyileşmem 3 ay sürdü iç kısımda aşırı dikişim vardı şuan 6 ay oldu hala dış kesi yeri ağrıyo😤
Semamtr Zeyno2 2 içerde 3 dışarda tplamda 5 dikişim vardı 40 ıma yakın düştü . Dikişlerimden yana sıkıntım olmadı kısıtlamadı beni . Ama kanamam dan dokayı ped takmam alerji ye bağlı kaşıntı yapmıştı soğuk kompleks yapmakta buldum çareyi o şekilde uyuyordum
Zeyno2 HSena hadiya o kadar sürüyomu benim ilk doğumum da daha erken iyileşti 40 ı da ilişki yaşadım normaldi ama bu 23 gün oldu hala dikiş var
Minikcasper01 Zeyno2 ay bende bugün 40 oldu 2 3 gündür dikişlerim acıyo ya dışarıdaki düştüde içeridekiler zorluyor ne zmaan geçecek bende merak ediyorum 😞
Yaseminnnnn93 Zeyno2 40imda düştü hepsi benimde tamamen iglemesi iki ayi buldu. Bende de cok dikis vardı kabus gibiydi oturamamak cok zordu ama gecti sukur
mihrimahinannesiyim Yaseminnnnn93 kabus ötesi gibi 😔😔😔😔 cani tatli biri değilim ama asiri asiri acidi benim kızım 1 hafta sonra 3 aylik olacak hala hassas ve ben çok zorlanıyorum sanirim zamanla eski haline döner mi ki🤣🤣🤣🤣 bilemedim simdi 🤭🤭🤭👎👎
Mom870 Zeyno2 1 aya düşüyor dikişler ama hala çok hassas ve acı oluyor tabi. 10 aya iç ve dış tamamen iyileşti benim
Kuzeymirac Zeyno2 benim 40 im cikacak 3 4 gunum var ic dikislerim dahada duruyor dıştaki dikisler 1 haftaya dustu canm
Zeyno2 Kuzeymirac benimde dışta bir tane var iç duruyo 23 gün oldu bende mi anormallik var diye düşünüyordum ama herkes öyleymiş
Nurinci Zeyno2 6 ay önce normal doğum yaptım 40. Güne kadwr düştü dikişlerim ama 2 bucuk aya kadar anca iyileştim suan bile ara ara sizim oluyor
elifdua123 Zeyno2 çok sancı yapıyor bi hafta içinde döküldü benim dikişim ama dikişi atanda oluyormuş benim içinde dikişim yoktu iyileşmesi kolay oldu ama orası hassaalaşiyor tabi agda falan yapınca acıyor
Minikcasper01 Kuzeymirac ahhaha bende aynayla bakıyorum 😅😅 e artık düş da ne duruyon diyorum ama daha düşmeye niyeti yokmuş öyle dedi😅. Yandan kesilenin dikişleri düştüde içeridekiler selam canım daha buralardayım diyor bikaç gündür de acıyo düşeceği yerde acı yapmaya başladı 😵
mihrimahinannesiyim Zeyno2 40 im bitmişti yeni yeni dusmeye basladi lakin tam olarak iyileşmesi kizim tam tamına 2 aylik idi ancak oturabildim o kıymetli totomun üzerine neler çektim neler ahjjj 🤣🤣🤣😍😍
mihrimahinannesiyim Zeyno2 asla bakamadım korktum bakmıyorum da neye benziyor diye bitti gitti acisida bitsin diye dua ediyorum 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Yaseminnnnn93 mihrimahinannesiyim eskisi gibi olmayacgi kesin ama dikis izlerm bile yok olmak uzere sadce giris kismi daha genis kaldi 🤣yapacak bise yk