Efendikadin2 Bebeğim 8 ay 20 günlük hiç ek gkda yemiyor günde toplam 1000 CC mama icio yani günde 5 kez 200 CC acaba az mı çok mi ek gıda almıyor ama kusuyor hemen
Mom095 Efendikadin2 1000 cc yi üç günde zor içiyo benim bebeğim 🙃 maşallah yine güzel besleniyor. Ek gıdayı nasıl veriyorsunuz? Tek tek verdiyseniz bide karıştırıp püre şeklinde vermeyi deneyin belki öyle sever
Sevgihira Efendikadin2 benim kızımda öyle günde toplam 500-600 cc içiyor bi kaç kaşık yemek ağzına alıyor sonra kitliyor ağzını
VelardaEdiz Efendikadin2 diş döneminde olabilir 1 ay boyunca bebeğim ek gıdayı redetmişti sadece mama içti sonra düzelmişti şükür
ZeynepCakir Benimde oğlum 7aylık, ağzını kitliyor, ek gıda yedirşrken binbir şekle giriyorum, kandırmak için.Çocuk resmen nefret ediyor,kaşıktan başını sağa sola çeviriyor.Zulüm gibi geliyor herşey artık.
SeliminannesiSeliminannesi09 Ah gülüm aynı benimde 8 ay 11 günlük yutmuyor yoğurt tarhana yiyor tek en sevdiği şey yoğurt bezelye yemeği yaptım kaşığın ucuna yoğurt sonrasına yemek koyuyorum öyle yiyor yoksa Yemiyor yutmuyor katı gıdaları yutamaz diye endişeliyim bende