Kuzeyimelif Bebek arabamız kırıldı travel sistemdi bebeğim suan 6 aylık ben yine travel sistem istiyorum pusetsiz uygun fiyat bana ne önerirsiniz
Omero21 Kuzeyimelif zaten artık pusetsiz satılıyor ben let go dan aldım hemde uyguna geldi ve temizdi isterseniz bakın ama güvenmezseniz bende ki maller tavsiye ederim. Bi de artık oturmaya başlayacak hamilton x1 de alabilirsiniz çok güzel bir araba
Furug Kuzeyimelif biz chicco duo kwik one almistik ama daha da ufak semsiye gibi pratik ince bise istiyorum kullanan arkdslar banada onerirlerse sevinirim bizimkide hantal geliyor bana hafif ama bagajda yer kapliyor bir de artik yuruyor sadece yoruldgu zmnlar icin portatif bise lazim
Dilos01 E bebek yada cıvıl sadece bebek arabasını satıyor mu acaba canım travel sistem bugün sormaya gittik geç kalmışız 8 de kapatıyorlardı yarına kaldı buraya bi sorayım dedim gitmeden bilen anneler var mi diye
Nkgenc Bir hafta önce e bebek indirimden nunaPepp Next Bebek arabası aldık 860 tl okadar güzelki sürüşü yer kaplamaması joie pusetimiz le de uyumlu şuan 1200 olmuş inceleyin isterseniz
Arfeasli Kuzeyimelif ben sizin yerinizde olsam artık kabin tipi bakarım. Hafif her yere sığann bir tane. (Bnmkisi fazla hantal arabaya hiç sığamadi) istediğinn zaman katla koy bagaja mis